WhatsApp us

BAÍA DE JOÃO D’EVORA WORDT NIEUW LEVEN IN GEBLAZEN
MET 36 VILLA'S

A New Life

Barefoot Luxury nodigt u uit om heerlijk te genieten van de zon en zalig weg te dromen op het ritme van de kabbelende golven in uw exclusieve privévilla op het eiland São Vicente. Dit ambitieuze bouwproject ademt een nieuwe vorm van luxe en biedt een mooie vastgoed investering aan.

Laat u betoveren door het adembenemend mooie landschap en kom helemaal tot rust in een sublieme cocon van absolute privacy. Een plek waar u de dagelijkse beslommeringen vergeet en bewust trager kunt leven.

Barefoot Luxury Kaapverdië omvat 36 privévilla's. De nieuwe vakantiewoningen stralen pure gastvrijheid uit en gaan perfect op in de ruige omgeving. Centraal staat het respect voor de buitengewone pracht van de wilde natuur. Een unieke manier van luxueus vertoeven op maat van eigentijdse noden.

Onze uiterst aparte en intieme villa's - een à vier verdiepingen hoog - weerspiegelen de relaxte levensstijl in het zonovergoten São Vicente.

TRUE LUXURY

DOOR ONS DAGELIJKS INTENS LEVENSRITME VERLANGEN WE NAAR MOMENTEN VAN RUST EN KALMTE, NAAR EEN PLAATS WAAR LUXE EVEN VANZELFSPREKEND IS ALS DE STRALENDE ZON, DE ZEE EN HET STRAND.

Maar wat bepaalt deze beleving van weelde dan? Natuurlijk voelt een gloednieuwe wagen luxueus, maar voelt dat ook zo als we in de file staan en ons van de ene naar de andere vergadering reppen? Hetzelfde ervaren we in grote luxehotels in toeristische hotspots. Hoe luxueus zijn ze écht als we het uitzicht moeten delen met duizenden andere toeristen en hun smartphones?

Echte luxe gaat over het gevoel dat je krijgt wanneer je een ongerept strand ziet met indrukwekkende bergen op de achtergrond. Over het verkwikkende gevoel van een frisse zeebries op ons gezicht. Over verbonden zijn met de natuur en tegelijkertijd genieten van modern comfort en ingetogen privacy. Maar echte luxe gaat bovenal over vrijheid, over achterin een truck springen in Mindelo onder een staalblauwe hemel en ons verliezen in een spectaculair schouwspel van licht en kleuren. Echte luxe is blootsvoets van het leven kunnen genieten. Welkom in Baia de Joäo d’Evora.