WhatsApp us
Personal and rich
experience

About Barefoot Luxury

With 30 villa's in total Barefoot Luxury wants you to experience true luxury. Luxury is about the feeling you get upon seeing an unspoilt beach against a backdrop of gorgeous mountains. Being able to set aside all responsibilities and feel the unique and refreshing freedom you have reached.

sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita

WIE ZIJN WE

Het bedrijf achter Barefoot Luxury is Devotal. Jan Louis Talboom, Serge Hannecart en Jaap R. Rosen Jacobson zijn de aandeelhouders, oprichters, bezielers, investeerders, drijvende krachten en promotors van het project. Ze hebben alle drie een uitgebreide expertise en jarenlange ervaring in de vastgoedsector.

Het was Jan Talboom die de idyllische baai toevallig ontdekte in 2012 toen hij erover vloog. In Serge en Jaap vond hij de ideale partners om het project Barefoot Luxury te ontwikkelen.

Jan Talboom is de voormalige CEO van de Talboom Group, een studiebureau actief op de Belgische markt. Talboom Group telt 120 medewerkers en omvat 4 afdelingen: medicinale chemie, architecturale en industriële gebouwen, infrastructuur en milieu/energie.

Serge Hannecart is een gekende naam in de Belgische vastgoedsector. Al meer dan 30 jaar bouwt en ontwikkelt hij grandioze residentiële en commerciële projecten. Serge houdt enorm van schoonheid en heeft een sterk oog voor detail.

Innovatieve concepten uitwerken en ontwerpen is niet alleen zijn job maar bovenal zijn passie. LIFEWORLD is de holding van Serge Hannecart. Hier benut hij zijn ervaring en investeert hij in verschillende vastgoedbedrijven, zoals Fosbury & Sons, Downtown, Futurn,.. Meer informatie op www.lifeworld.be.

Jaap R. Rosen Jacobson is sinds 1984 actief in private investeringen. Hij richtte Panta Holdings BV op als private equity firma om te investeren in tal van bedrijven die actief zijn in heel diverse sectoren, van lucht- en ruimtevaart en vastgoed tot hospitality en energie.

Maak kennis met
Onze partners

Partners

Om deze prachtige villa's te ontwerpen en verkopen, sloegen we de handen ineen met een team van specialisten. We stellen hen graag aan u voor:

Devotal werkt samen met POLO Architects om de villa's te ontwerpen. POLO Architects werd in 1991 opgericht door Mauro Poponcini en Patrick Lootens. Het bureau, gespecialiseerd in design, heeft een sterke knowhow op het gebied van urbanisatie, architectuur, interieurontwerp en onderzoek. Vandaag bestaat het team uit meer dan 100 uiterst getalenteerde en veelzijdige professionals die in kantoren in Antwerpen en Brussel werken aan Belgische en buitenlandse projecten. www.polo-architects.be

Om de villa's te verkopen doet Devotal beroep op Stef en Solano. Deze vastgoedspecialisten met 25 jaar ervaring in het verkopen van vastgoed waren de eerste eigenaars van een villa binnen het Barefoot Luxury project. Beiden weten alles over de villa's en het eiland en delen graag deze kennis met u. Je kan hen contacteren via stef@barefootluxury.world of via het contactformulier.

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.